• Inscriere
  • Echipe
  • Regulament
  • Locatie
  • Feedback

Locatie

Tabăra de bază TOR 2017

Tabăra de bază va fi amplasată pe un teren particular din vecinătatea localității Ardeu. Accesul în tabăra de bază este permis concurenților TOR 2017, asistenților echipelor, precum și arbitrilor și voluntarilor.

În perimetrul taberei de bază va fi delimitat și un spațiu pentru parcarea mașinilor. Datorită spațiului limitat, vă rugăm să încercați să vă deplasați în zona de concurs cu 1 mașină/echipă, pentru a nu congestiona traficul în zona taberei. Drumul de acces la terenul pe care este amplasată tabăra este pietruit și se poate parcurge cu orice tip de mașină.

Tabăra de bază, implicit cea de corturi, va fi amplasată pe o zonă deluroasă, cu insolație puternică în caz de cer senin. Acest aspect va afecta mai ales păstrarea mâncării în corturi sau mașini - este util să aveți la voi o ladă frigorifică în cazul în care temperaturile vor fi mari în zilele de concurs. De asemenea, recomandăm o ancorare bună a corturilor, deoarece în caz de vânt puternic zona este expusă.

Spre deosebire de anul trecut, accesul la apă este foarte limitat, în zonă existând un singur izvor cu apă potabilă, la o distanță de aproximativ 7-800 metri de zona de campare(accesul se face pe același drum pe care este și accesul la Tabăra de Bază). Debitul acestui izvor este însă destul de redus, în consecință recomandăm să luați în calcul că se pot forma cozi lungi pentru a lua apă. 

Recomandăm să aveți veniți cu sticle de 5l pentru a lua apă mai multă, iar pentru spălat să folosiți și metoda dușurilor uscate - adică șervețele umede :). Capacitatea izvorului nu o să fie suficientă pentru dușuri normale. 

În cazul în care aveți întrebări suplimentare, ne puteți contacta pe telefon sau pe email.

Coordonatele GPS ale Taberei de Bază: 46.025312,23.136759

 

 

OrganizaTORii